Cautare

533 de rezultate pentru "catalina marinescu" (2.74 secunde)
Institutul Cultural Roman din New York (ICRNY) a deschis, pe 18 iunie, in Galeria Romana din metropola americana, expozitia "Freedom for Lazy People", la care au fost invitati "trei dintre cei mai activi si provocatori street artisti romani", dupa cum sustinea ICRNY.Expozitia a fost criticata in publicatia romaneasca "New York Magazin", printr-un articol semnat de John Gabrian Marinescu, materialul fiind preluat si in presa de la Bucuresti.
Marius Marinescu, vicepresedinte al PC, a anuntat joi ca parlamentarii conservatori solicita CSM o ancheta asupra activitatii sefului DNA, Daniel Morar, pe motiv ca acesta nu a dat curs sesizarilor Curtii de Conturi privind prejudiciile cauzate de fostul primar general, Adriean Videanu.
Consider ca ordinea si siguranta publica sunt esentiale atat pentru viata de zi cu zi a cetatenilor, cat si pentru mediul de afaceri", a declarat Stancu, mentionand totodata ca, "in calitate de reprezentant al guvernului in teritoriu, voi asigura respectarea programului de guvernare".L-au felicitat apoi presedintele Consiliului Judetean Dolj (care-i este si nas), presedintele Senatului, dar si europarlamentarul doljean Marian Jean Marinescu (PD-L).
La ora 13.00, la 31 de grade Celsius, in satul Sarata, care apartine de Calarasi, si-a facut aparitia presedintele PD-L Dolj, Radu Berceanu, - care este si ministru al transporturilor -, pentru a inaugura, impreuna cu europarlamentarul Marian Jean Marinescu, un parculet din imediata apropiere a bisericii din localitate.
Vicepresedintele PRM si directorul de campanie a lui Vadim, Marius Marinescu, a spus ca PRM avea contract cu Teatrul Odeon, dar ca directorul institutiei le-a transmis ca nu se poate face lansarea.
PRM va cere oficial publicarea buletinelor de sanatate ale presedintelui Purtatorul de cuvant al PRM, Marius Marinescu, a declarat azi, pentru Inpolitics, ca formatiunea sa va cere oficial publicarea ultimelor buletine de sanatate ale presedintelui Romaniei, pentru a se sti exact cum stau lucrurile:
In ceea ce priveste numarul interventiilor in plenul PE, "campioana" este Adriana Ticau (56 interventii), urmata de Petru Luhan (40), Cristian Preda (34), Oana Antonescu, Elena Basescu, Rares Niculescu (fiecare cate 30), Marian-Jean Marinescu (29) si Sogor Csaba (24).
Eugen Marinescu, seful juristilor din prefectura, a precizat ca asteapta sa vada continutul dispozitiei si apoi va lua o decizie. "Dispozitia trebuie insotita de o nota de fundamentare", a spus Marinescu.
La propunerea consilierului Nicolae Marinescu s-au alocat 200.000 de lei pentru Festivalul Shakespeare, care se va desfasura in luna aprilie in Craiova.
Profesorul Nicolae Marinescu, consilier local tot din partea PDL, a sarit in apararea colegei Ana Gheorghe. ... Iar eu, ca membru fondator al acestui partid, ma simt jignit fara motiv", a spus Marinescu, amintindu-i primarului ca "v-ati reinnoit de curand adeziunea la PDL".
Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul. ... - Dan Marinescu:
Acordul dintre Romania si Fondul Monetar International (FMI) se desfasoara in continuare, precizeaza purtatorul de cuvint al Guvernului, Oana Marinescu, intr-o declaratie referitoare la negocierile cu FMI.
Proiectul este si un efect al propunerii facute de senatorul PD Marius Marinescu, care la inceputul lui ianuarie a depus o initiativa legislativa ce se refera la modificarea si completarea Legii nr.
34 de legi si 7 ordonante de guvern mai trebuie adoptate pentru respectarea angajamentelor europene ale Romaniei, potrivit datelor puse la dispozitie de catre purtatorului de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, citat de Euractiv.
Acest lucru va fi valabil incepind de anul viitor pentru agentii economici galateni importatori sau exportatori, potrivit declaratiei directorului Directiei Judetene de Statistica Galati, Nicolae Marinescu.
Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor, a declarat ca institutia a facut o solicitare pentru ca terenurile care apartin statiunilor de cercetare din judet sa poata fi restituite fostilor proprietari.
Potrivit purtatorului de cuvant al guvernului, Oana Marinescu, atributiile comisiei constau in pregatirea si propunerea strategiei de privatizare, alegerea procedeelor si metodelor de privatizare, dar si realizarea intregului proces de privatizare.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj va incepe controalele de saptamana viitoare, conform directorului OJPC, Gheorghe Marinescu. ... In prima faza, amenzile vor fi de 1.000 pana la 5.000 de lei, apoi ramane sa stabilim alte masuri", a mai declarat Marinescu.
Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) a inaintat in primele patru luni ale acestui an un numar de 36 de sesizari penale pentru un prejudiciu calculat in valoare totala de 34.570.000 de lei, a declarat purtatorul de cuvint al institutiei, George Marinescu.
Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor, a declarat ca juristii vor astepta sa vada cum au procedat în aceste cazuri cei din alte judete. ... Probabil vom da un verdict saptamâna viitoare“, a spus Marinescu.
google-analytics.com